GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος εφοπλιστής αγόρασε το αρχοντικό των "Κασσανδρήδων" στις Σπέτσες

Το αρχοντικό της κινηματογραφικής οικογένειας Κασσανδρή της ταινίας «Τζένη Τζένη», στις Σπέτσες, άλλαξε χέρια, καθώς από την οικογένε...


Το αρχοντικό της κινηματογραφικής οικογένειας Κασσανδρή της ταινίας «Τζένη Τζένη», στις Σπέτσες, άλλαξε χέρια, καθώς από την οικογένεια Οικονόμου πουλήθηκε αντί 3.500.000 ευρώ στον εφοπλιστή Νίκο Ευθυμίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το αρχοντικό των... "Κασσανδρήδων"ανήκε στη Sandrine Bale Οικονόμου, ενώ το deal φαίνεται πως κλείστηκε με τη σύζυγο του εφοπλιστή Νίκου Ευθυμίου, Ελένη Σούλια.

Η αντικειμενική αξία της βίλας υπολογιζόταν στα 550.000 ευρώ, με τον φόρο μεταβίβασης στα 110.000 ευρώ, όμως τελικά πουλήθηκε αντί του ποσού των 3.500.000 ευρώ. Το ποσό μπορεί να θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο από τους μεσίτες του νησιού, ωστόσο ανταποκρίνεται στην αξία του, καθώς είναι ένα από τα πιο παλιά και καλοδιατηρημένα αρχοντικά των Σπετσών, ενώ διακρίνεται για την πολυτέλεια στους εσωτερικούς χώρους.

Το διώροφο ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο των Σπετσών και έχει εμβαδόν 600 τ.μ. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, τεράστια βιβλιοθήκη, την οποία η Τζένη Καρέζη, ως Τζένη Σκούταρη στην ταινία, επισκεπτόταν καθημερινά, προκειμένου να διαβάζει ως φιλόλογος τους αγαπημένους της κλασικούς συγγραφείς.

Επίσης, έχει πέντε μεγάλα υπνοδωμάτια. Εντυπωσιακός είναι και ο εξωτερικός χώρος, με όμορφα φυτά και θέα προς το απόλυτο γαλάζιο του Αργοσαρωνικού.

Ο Nίκος Eυθυμίου διατέλεσε πρόεδρος των Eλλήνων Eφοπλιστών και τη δεκαετία του 1980, για σύντομο χρονικό διάστημα ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση