GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάρ: Έλληνας στην υπόθεση απαγωγής μέλους της βασιλικής οικογένειας

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στο Κατάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μέλος της βασι...


Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στο Κατάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας πλήρωσε 2 εκατομμύρια δολάρια σε μια εταιρεία… υποδημάτων στις ΗΠΑ, με σκοπό να τον βοηθήσει να απελευθερωθούν συγγενείς του που είχαν απαχθεί, πιθανότατα από Σιίτες, στο Ιράκ πριν ένα χρόνο. Στην εταιρεία αυτή CEO είναι κατά τις ίδιες πληροφορίες ένας Ελληνοαμερικανός.

Ο Χαλιφά μπιν Φαχέντ Μοχάμεντ Αλ Τανί  υπέγραψε στις 8 Μαρτίου ένα συμβόλαιο με την εταιρεία «Global Strategies Council Inc.», η οποία έχει βάση στο Σαν Ντιέγκο και διευθυντή/Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Μίλτο Γκουνταμάνη (Miltos Goudamanis), σύμφωνα με το οποίο θα τις έδινε 2 εκατομμύρια προκαταβολικά, όπως αναφέρουν έγγραφα που κατατέθηκαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο η εταιρεία θα έπρεπε να παραχωρήσει στον Αλ Τάνι «αποδείξεις ζωής», στη συνέχεια να συνομιλήσει με κυβερνητικές υπηρεσίες και τέλος να «προσπαθήσει να διαπραγματευθεί με τους απαγωγείς για την απελευθέρωση των απαχθέντων μελών της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ»!

Αυτό που παραμένει μυστήριο είναι η διαδρομή που ακολούθησε ο Αλ Τανί ώστε να έρθει σε επαφή με τον ελληνικής καταγωγής (και πλέον κάτοχο αμερικανικής υπηκοότητας),  Μιλτιάδη,  Γουνταμάνη και την εταιρεία του, αναφέρει το «Associated Press».

Ο Γκουνταμάνης εργάζεται ως διευθυντής διεθνών πωλήσεων στην «House of Brands», με έδρα το Σαν Ντιέγκο, και σχετίζεται με την ιστοσελίδα “Naughty Monkey”, η οποία πουλάει γυναικεία παπούτσια.

Τα έγγραφα της υπόθεσης ρίχνουν φως σε μια μυστηριώδη υπόθεση που αφορά την διαπραγμάτευση για την ομηρία ανθρώπων στην Μέση Ανατολή και εμπλέκει χάκερ, κρυπτογραφημένες διαδικτυακές συνομιλίες και υποσχέσεις για πληρωμές εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή:  thenationalherald.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση