GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπεργκ και... κάτω ο Πανιώνιος!

«Καυτός» Μπεργκ τον οδηγεί! Ο Σουηδός φορ έδωσε ακόμη μία νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο (1-0), μετατρέποντας σε γκολ το ...


«Καυτός» Μπεργκ τον οδηγεί! Ο Σουηδός φορ έδωσε ακόμη μία νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο (1-0), μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο και ανέβασε την ομάδα του στην 3η θέση.

To ματς

Με σαφή διάθεση να πιέσει ψηλά την αντίπαλη άμυνα και να βρει ένα γρήγορο γκολ, μπήκε στο ματς ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιζε πολύ ψηλά, οι Κουτρουμπής-Μολέδο πατούσαν σέντρα, ενώ οι Κουρμπέλης-Λουντ έκλεβαν συνεχώς μπάλες και οι «πράσινοι» είχαν διαρκώς την κατοχή της μπάλας. Από την άλλη, οι παίκτες του Πανιωνίου δυσκολεύονταν να κρατήσουν μπάλα και να την κυκλοφορήσουν, ενώ έμοιαζαν… κομμένοι μεσοεπιθετικά. 

Παρότι ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, άργησε να φτιάξει καλές φάσεις στα καρέ του Γιαννιώτη. Η πρώτη και καλύτερη των γηπεδούχων στο ημίχρονο ήταν στο 17ο λεπτό. Ο Κλωναρίδης με ωραία κάθετη βρήκε τον Βιγιαφάνιες μέσα στην περιοχή, ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Γκράνας αρνήθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους όταν ο Ρισβάνης τράβηξε τον Μπεργκ και δεν του επέτρεψε να κινηθεί προς την μπάλα. Ακολούθησαν σε δύο λεπτά ισάριθμες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. 

Στο 27’ η άμυνα των «πράσινων» ξέχασε τον Μασούρα, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμά του ήταν… χλιαρό και έδωσε την ευκαιρία στον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει και στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπεργκ από πολύ καλή θέση μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να βρει εστία! Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι άρχιζαν να ισορροπούν το ματς και να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Κατάφεραν δε, να κρατήσουν στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, μακριά από τα καρέ τους τους γηπεδούχους και να βγάλουν το ημίχρονο χωρίς να δεχτούν κάποιο τέρμα (0-0). 

Ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να σπαταλήσει τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος, τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε με την επανέναρξη του ημιχρόνου την πρώτη του αλλαγή. Ο Λουντ που δέχθηκε ένα χτύπημα στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να συνεχίσει με τον Ρέις να παίρνει τη θέση του. Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος κατάφερε να παγώσει τον ρυθμό, να πάει το ματς έτσι όπως ακριβώς ήθελε. 

Ωστόσο, μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβαίνουν. Στο 62’ ο Γιαννιώτης έβγαλε δύσκολα το σουτ του Μπεργκ από τα όρια της περιοχής και έντεκα λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λέτο από τον Τασουλή. Ο Μπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε στη δεξιά γωνία την μπάλα και στην άλλη τον πορτιέρε του Πανιωνίου, ανοίγοντας το σκορ για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ουζουνίδη είχε πάρει το προβάδισμα και δεν δυσκολεύτηκε να το διατηρήσει στα εναπομείναντα λεπτά, με τους «κυανέρυθρους» να μην καταφέρνουν να απειλήσουν μέχρι το φινάλε!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση