GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά η Μητρόπολη Ξάνθης στην κρεατοφαγία των άθεων

Η Μητρόπολη Ξάνθης αντιδρά στο κάλεσμα των άθεων για πάρτι κρεατοφαγίας τη Μ. Παρασκευή. Σε ανακοίνωση, σημειώνει ότι «όσοι στεγάσουν...


Η Μητρόπολη Ξάνθης αντιδρά στο κάλεσμα των άθεων για πάρτι κρεατοφαγίας τη Μ. Παρασκευή. Σε ανακοίνωση, σημειώνει ότι «όσοι στεγάσουν μια τέτοια εκδήλωση αποκόπτουν στην πράξη τον εαυτό τους από την Εκκλησία».  

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Ξάνθης:

«Η Ένωση Αθέων Ελλάδος με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της καθώς και σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε "Φανερό Δείπνο",καλώντας σε κρεωφαγία την Μεγάλη Παρασκευή. Μάλιστα προτίθεται να διοργανώσει αντίστοιχη εκδήλωση και στην πόλη της Ξάνθης, χωρίς όμως να δίνει δημόσια τα στοιχεία για το πού θα πραγματοποιηθεί αυτή.

Είναι εύλογο για τον κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως πως μια τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί πρόκλησή όχι μόνο για τους πιστούς, αλλά και για το δημόσιο αίσθημα ευρύτερα. Μόλις που είναι ανάγκη να τονιστεί ότι όσοι στεγάσουν μια τέτοια εκδήλωση αποκόπτουν στην πράξη τον εαυτό τους από την Εκκλησία, εφ΄ όσον είναι χριστιανοί ενώ, αν δεν πιστεύουν περιφρονούν καταφανώς τη θρησκεία των συμπολιτών τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση