GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπυράκη: Η κυβέρνηση παρουσιάζει μία μαγική εικόνα της ελληνικής οικονομίας

«Η κυβέρνηση παρουσιάζει μία μαγική εικόνα της ελληνικής οικονομίας και οι πιστωτές παριστάνουν ότι την πιστεύουν», δηλώνει στην συνέντε...


«Η κυβέρνηση παρουσιάζει μία μαγική εικόνα της ελληνικής οικονομίας και οι πιστωτές παριστάνουν ότι την πιστεύουν», δηλώνει στην συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, και προσθέτει ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία, καθώς «δεν πρόκειται να μοιραστούμε τις επιπτώσεις της ανικανότητας τους και της διαπραγματευτικής αδυναμίας τους».

Η Μαρία Σπυράκη επιμένει στο αίτημα των εκλογών, λέγοντας ότι η σημερινή Βουλή δεν αντικατοπτρίζει την επιρροή των πολιτικών δυνάμεων στην κοινωνία.

Αναφέρεται στις γαλλικές εκλογές εκφράζοντας την ελπίδα να μην εκλεγεί η Λεπέν και ο Πρόεδρος που θα εκλεγεί να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να ξαναγίνει η Γαλλία ατμομηχανή της Ευρώπης.

Θεωρεί ότι το Grexit μπορεί να επανέλθει αν η χώρα δεν προχωρήσεις στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Τέλος, αναφέρεται στα θέματα ενέργειας υποστηρίζοντας ότι είναι απαραίτητη η απελευθέρωση της αγοράς και η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση