GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρώνει τη Νέα Ζηλανδία ο κυκλώνας Ντέμπι

Ο κυκλώνας "Ντέμπι" που προκάλεσε καταστροφές στις βορειοανατολικές περιοχές της Αυστραλίας, έπληξε σήμερα τη Νέα Ζηλανδία,...


Ο κυκλώνας "Ντέμπι" που προκάλεσε καταστροφές στις βορειοανατολικές περιοχές της Αυστραλίας, έπληξε σήμερα τη Νέα Ζηλανδία, με συνέπεια να προκληθούν τόσο αποκλεισμοί τμημάτων του οδικού δικτύου, όσο και κατολισθήσεις.

Ο κυκλώνας έπληξε περιοχές της Νέας Ζηλανδίας οι οποίες προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις καταστροφές που προκάλεσε ισχυρός σεισμός, τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για σφοδρές βροχοπτώσεις αρκετών ημερών. Πολλές περιοχές θα δεχτούν ύψος βροχής ενός μήνα, μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Ο κυκλώνας "Ντέμπι" είναι κατηγορίας "4" απέχοντας μία μονάδα από τους κυκλώνες κατηγορίας "5" που θεωρούνται οι πιο ισχυροί, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έπληξε το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση