GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπογράφει ανανέωση ο Σεμπάστιαν Λέτο

Αλλάζει στάση απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Λέτο και όπως φαίνεται βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην παραμονή του στην ομάδα. Α...


Αλλάζει στάση απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Λέτο και όπως φαίνεται βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην παραμονή του στην ομάδα. Αυτό γιατί, ο Αργεντινός έχει πέσει από τις 500.000-600.000 ευρώ που ζητούσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», πλέον ο Λέτο ζητάει λιγότερα λεφτά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, κάτι που θέλουν και οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Όπως φαίνεται, το δέσιμο του Λέτο με τον κόσμο, αλλά και ο ερχομός της κόρης του έκαναν τον Αργεντινό να αλλάξει γνώμη. Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως ο Σέμπα είναι μια πολύ δυνατή παρουσία στα αποδυτήρια και φυσικά βοηθάει την ομάδα στο γήπεδο και για τον λόγο αυτό θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση