GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας ψεκάζουν: Ξεκίνησαν από την Ανατολική Αττική

Από το Εθνικό Πάρκο Σχινιά στον Μαραθώνα, ξεκίνησε τους φετινούς αεροψεκασμούς η αρμόδια διεύθυνση της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολι...


Από το Εθνικό Πάρκο Σχινιά στον Μαραθώνα, ξεκίνησε τους φετινούς αεροψεκασμούς η αρμόδια διεύθυνση της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2017.

Σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, πραγματοποίησε το πρωί την 1η εφαρμογή για προνυμφοκτονία από αέρος στον υδροβιότοπο Εθνικού Πάρκου Σχινιά με βιοκτόνα σκευάσματα. Ο αεροψεκασμός εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα σε όλους τους δήμους της και περιλαμβάνει 10 εφαρμογές από εδάφους (έχουν ξεκινήσει από 20 Μαρτίου) και συνολικά 7 από αέρος (η 2η εφαρμογή έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 21 Απριλίου).

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου, ο οποίος συμμετείχε στην σημερινή επιχείρηση, «τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η 2η φάση επίγειων εφαρμογών σε όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση