GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην άσφαλτο – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο - ΦΩΤΟ

Τραγικό δυστύχημα έγινε πριν από λίγη ώρα στον κόμβο Καρδαμιτσίων, στη συμβολή της παράκαμψης της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων με την πα...


Τραγικό δυστύχημα έγινε πριν από λίγη ώρα στον κόμβο Καρδαμιτσίων, στη συμβολή της παράκαμψης της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων με την παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, πριν από την σήραγγα προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας, δύο οχήματα της Π.Υ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν ο συνοδηγός του οχήματος που κινούνταν στην περιφερειακή οδό να ανασυρθεί νεκρός και σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός, ενώ πιο ελαφρά τραύματα φέρει ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, καταγράφεται η στιγμή που τα σωστικά συνεργεία επιχειρούν στο τόπο του τραγικού δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ως αιτία του τροχαίου φέρεται να είναι η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, τα ακριβή, ωστόσο, αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων

Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr, στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν καταγραφεί αρκετά τροχαία ατυχήματα, με αρκετά από αυτά να είναι με σοβαρούς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση