GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Εκεί που μας χρωστάγανε, μας παίρνουν και το βόδι - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξελίχθηκε για περισσότερη από μιάμιση ώρα...


Σφοδρή αντιπαράθεση, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξελίχθηκε για περισσότερη από μιάμιση ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο αρχηγός της ΝΔ έθεσε θέμα με τον τρόπο λειτουργίας του κοινοβουλίου, τον τρόπο νομοθέτησης, με αιχμή την τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Δημητριάδη.
«Υπάρχει μια παροιμία που λέει "εκεί που μας χρωστάγανε, μας παίρνουν και το βόδι". Και θέλω να γίνω σαφής. Η τροπολογία αυτή είναι οριζόντια. Αφορά κάθε επιχείρηση από εδώ και στο εξής, και αφορά βεβαίως και τη ΣΕΚΑΠ, αλλά δεν αφορά μόνο τη ΣΕΚΑΠ, αλλά κάθε επιχείρηση» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Σας προκαλώ κύριε Μητσοτάκη να πάμε στην Ξάνθη, να μιλήσουμε με την τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους. Αλλά γιατί σας λέω ότι εκεί που μας χρωστάγατε, μας πήρατε το βόδι: Το λέω αυτό διότι τη ΣΕΚΑΠ, και την ευθύνη της λαθρεμπορίας και της χρεοκοπίας την έχουν κάποιοι επί κυβερνήσεων σας, οι οποίοι τη διοικούσαν και τη χρεοκόπησαν και έκαναν και λαθρεμπόριο, κάτω από τα μάτια των κυβερνήσεων σας! Ποιοι ήταν οι λαθρέμποροι; Εγώ πρέπει να σας ρωτάω; Η τροπολογία αυτή δεν διαγράφει κανένα πρόστιμο. Σταματήστε τα ψέματα. Πρόστιμα διαγράφατε εσείς και ο κ. Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών, σε μεγάλες επιχειρήσεις μέσα σε μια νύχτα, στα πετρέλαια και το λαθρεμπόριο! Αφήστε τα αυτά. Είναι ντροπή! Και έρχονται οι δικογραφίες στη Βουλή».
«Δεν διαγράφεται κανένα πρόστιμο. Οι καταλογισμοί για τις τελωνειακές παραβάσεις ισχύουν και ισχύουν για αυτούς που τις διέπραξαν και ούτε σβήνεται, ούτε προκαλείται καμία δημοσιονομική επιβάρυνση. Τι γίνεται: δίνεται η δυνατότητα σε μια υγιή επιχείρηση να μπορεί να λειτουργεί και να έχει τους εργαζομένους. Και αυτό εσείς το ονομάζετε φωτογραφική διάταξη. Ξέρετε τι είναι φωτογραφικό; Το μένος σας απέναντι σε κάθε υγιή επενδυτή, που δεν θέλει να σας παραδοθεί. Που δεν θέλει να παραδοθεί στη δική σας διαπλοκή. Που είναι ακόμα και σήμερα παρούσα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Δείτε το απόσπασμα από τη Βουλή:

1 σχόλιο

  1. Δεν είναι υπέρ του Σαββίδη η τροπολογία αυτή!!!!!!!

    Η τροπολογία αυτή βγάζει ΛΑΔΙ άλλους που χρωστάνε τα χρήματα που ΚΛΕΨΑΝ και ΚΛΕΒΑΝ "Νόμιμα" από τον Ελληνικό Λαό! Και βρήκαν κάποιο φιλότιμο και ψώνιο πατριώτη ως βιτρίνα!

    Το τι θα του φορτώνουν μετά ούτε ο Θεός... το ξέρει!

    Θα πάει σαν το σκυλί σταμπέλι!
    Ούτε μπορείς να φανταστείς τι είδους Σκατά είναι Αυτοί!

    Εδώ Έναν Λαό κατάστρεψαν εσένα ...!

    Ιβάν Πρόσεχε μην Σου φορτώσουν και ... Εθνική Προδοσία!!!
    Σαββίδη μπορείς να έχεις λεφτά αλλά δεν έχεις ... μυαλά δίπλα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση