GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα για τις νέες καταγγελίες του ΚΚΕ περί συνακροάσεων

Ξεκινά άμεσα τους ελέγχους η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), μετά τις νέες καταγγελίες του Κομουνιστικού Κόμματ...


Ξεκινά άμεσα τους ελέγχους η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), μετά τις νέες καταγγελίες του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος σχετικά με συνακροάσεις με τρίτους στο τηλεφωνικό του κέντρο. Η ΑΔΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι ζήτησε και έλαβε συγκεκριμένα στοιχεία για τα συμβάντα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα τον έλεγχο και να ασκήσει τις κατά το Σύνταγμα αρμοδιότητές της.
Η ΑΔΑΕ υπενθυμίζει επίσης, ότι μετά το προηγούμενο περιστατικό συνακρόασης τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε διενεργήσει ελέγχους και είχε συντάξει πόρισμα το οποίο και κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και αναμένει το αποτέλεσμα της άρσης του απορρήτου την οποία ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές. Στο πλαίσιο του ελέγχου η ΑΔΑΕ ζήτησε εγγράφως πληροφορίες και από τα άλλα πολιτικά κόμματα (ΝΔ, Ποτάμι) τα οποία όμως δεν απέστειλαν στοιχεία. 

1 σχόλιο

  1. Έχουν χαζέψει όλοι τελείως εκεί στο ΚΚΕ...Ακούτε σύντροφοι ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ/ ΣΑΣ παρακολουθούν...Δεν έχετε ακούσει ΤΊΠΟΤΑ για τα [κλεμμένα] εργαλεία hacking και κατορθώνατα της ομάδας {ομάδα Εξίσωση } - Είναι μια ομάδα από ΕΛΙΤ πληροφορικάριους ΤΟΥ κυβερνοχώρου που συνδέονται με την NSA και κάνουν επιθέσεις ;;;. Η θέλετε να σας πω ΚΑΙ το τι είναι η NSA;;;

    Εκτός από το ντάμπινγκ hacking εργαλεία, κάποιου της NSA οι [Σκιές Μεσίτες] κυκλοφορήσει επίσης σε ένα κρυπτογραφημένο χώρο προσωρινής αποθήκευσης των αρχείων που περιέχουν hacking εργαλεία που εκμεταλλεύεται από την NSA ...σε μια δημοπρασία, ζητούσαν 1 εκατ Bitcoins (περίπου στα 568.000 εκ. δολάρια )...πως νομίζετε ότι ζουν και δικαιολογούν κονδύλια οι μυστικές υπηρεσίες!!!!

    Τα χρήματα δεν τους δόθηκαν διοτι η επίσημη NSA τα θεωρεί παρωχημένα έτσι Τώρα, οι Σκιες Μεσίτες έχουν κυκλοφορήσει ένα κωδικό πρόσβασης για τον κρυπτογραφημένο χώρο προσωρινής αποθήκευσης των αρχείων της NSA, ΠΟΥ επιτρέπει σε οποιονδήποτε να τον ξεκλειδώσει και να κατεβάσει..

    ΑΠΌ ΕΔΏ: CrDj»(? Va.*NdlnzB9M?@K2) #> deB7mN

    ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;;; ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;...Στην Ελλάδα βέβαια ίσως κάνουν δουλειά αυτά τα εργαλεία μιας και τα κόμματα πάνε πίσω καμιά διακοσαριά χρόνια ακόμα και για την ασφάλεια τους..

    Uros

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση