GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε νέα υψηλά έτους το Χρηματιστήριο

Με άνοδο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, σε νέα υψηλά έτους, με μοχλό το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε προς το κλείσιμο για τ...


Με άνοδο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, σε νέα υψηλά έτους, με μοχλό το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε προς το κλείσιμο για τις τραπεζικές μετοχές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 685,19 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,75%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 35,378 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 47.739.189 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,84%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,34%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών(+2,33%), των Κατασκευών(+1,83%) και των Προσωπικών Προϊόντων(+1,49%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών(-1,29%) και του Πετρελαίου(-1,14%).

Ανοδικά κινήθηκαν 61 μετοχές, 43 πτωτικά και 33 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση