GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση - ΒΙΝΤΕΟ

Οι "ορέξεις" της Άγκυρας δεν περιορίζονται μόνο στις βραχονησίδες. Τρία μεγάλα ελληνικά νησιά, τη Λέσβο, τη Χίο και το Καστελό...


Οι "ορέξεις" της Άγκυρας δεν περιορίζονται μόνο στις βραχονησίδες. Τρία μεγάλα ελληνικά νησιά, τη Λέσβο, τη Χίο και το Καστελόριζο θέλει ο Ερντογάν, με στόχο να διχοτομήσει το Αιγαίο και να επεκτείνει την τουρκική αποκλειστική οικονομική ζώνη.

Την ώρα που η Άγκυρα δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί, ο Πάνος Καμμένος, έστειλε και νέα προειδοποίηση προς την Τουρκία.

«Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο σεβασμός των αρχών του Διεθνούς Δικαίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτό, συνιστά την απαραίτητη προϋπόθεση της ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ κρατών και λαών. Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα με αποδέκτη την Τουρκία που εξέπεμψε από την Τρίπολη ο Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος δήλωσε: «Η χώρα πάντα ήταν και θα είναι έτοιμη για οποιαδήποτε πρόκληση».

Η Άγκυρα δεν παρέλειψε να απαντήσει με νέα πρόκληση. Με ναυτική οδηγία βγάζει στο Αιγαίο από αύριο και για 48 ώρες το Ωκεανογραφικό «Τσουμπουκλού».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

1 σχόλιο

  1. ΘΕΜΑ: ΤΟ "ΑΓΙΟ ΦΩΣ" και Το Φώς/Φωτιά στις Καρδιές Των Ελληνων!

    Σήμερα λένε για το Αγιο Φώς! Αύριο θα πούνε και για το Φώς/Φωτιά του Προμηθέα!

    Την ξέρουμε την Αυτή Ανθελληνική Αντίληψη! Λίγδες Λακέδες Λινάτσες ! Εμετική Ξενόφερτη Επέλαση σε όλους τους τομείς της Ελληνικής Κοινωνίας του Ελληνικού Λαού! Φυσικό Επακόλουθο μιας Επαπειλούμενης Εθνικής Προδοσίας και Σαυτόν τον Τομέα! Το ότι το ΚαπιταλοΙμπεριαλιστικό Σύστημα δρά παράλληλα και Ανθελληνικά, τόσο με την Ξενόφερτη Ανθελληνική Ναζιζοφασιστική Αντίληψη στην Χώρα Μας, όσο και με Δημιουργείματα "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ", ΑΥΤΟ το Ξέρουμε το Γνωρίζουμε με το Πρώτο Γάλα Μας και με το Πρώτο Φύσημα Μας Αναπνοή Μας Σαυτόν το Ελληνικό Ουρανό!



    Υ.Γ. Άσε μας βρέ κύριε ... Χαμμένε! Εδώ δεν μπορείται Πολιτικά να προστατέψεται τον Ελληνικό Λαό την Χώρα Των Ελλήνων, Στρατιωτικά θα μπορέσετε;; ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑΤΖΙΔΕΣ!!! ΑΝΈΚΑΘΕΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση