GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράζ αντιδράσεων για το "ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών" στα Εξάρχεια - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το αποκαλούμενο «ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών» που στήθηκε στην κεντρική πλατεία των Εξαρχείων. Συγκεκριμένα, ...


Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το αποκαλούμενο «ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών» που στήθηκε στην κεντρική πλατεία των Εξαρχείων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για κοντέινερ που τοποθετήθηκε το πρωί της 8ης Απριλίου από τα μέλη της «Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων». Σε κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia αναφέρεται ότι στόχος είναι να αποτελέσει «σημείο αναφοράς της νεολαίας και της αγωνιζόμενης γειτονιάς μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, συζητήσεων, δράσεων και παρεμβάσεων».
Έτσι τις τελευταίες ώρες υπάρχουν έντονες αντιδράσεις κυρίως από την αντιπολίτευση, αλλά και «πινγκ πονγκ» ευθυνών ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και την Αστυνομία για την κίνηση των αντιεξουσιαστών να στήσουν το εν λόγω κοντέινερ στα Εξάρχεια. Σε ανακοίνωση της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι ο Δήμος Αθηναίων πρέπει να βεβαιώσει πολεοδομική παράβαση και να υποβάλλει στην Αστυνομία μήνυση, ώστε η αστυνομία να προχωρήσει στη συνέχεια σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.
Άμεση, όμως, ήταν και η αντίδραση του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. «"Αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ" στη μέση της πλατείας, καταλαμβάνοντας δημόσιο χώρο. Με την ανοχή της κυβέρνησης. Για γέλια και για κλάματα...», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο Twitter.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση