GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρισον Φορντ: Είμαι ο ηλίθιος που προσγειώθηκε σε διάδρομο απογείωσης

Ο ηθοποιός Χάρισον Φορντ, ο θαρραλέος διαστημικός πιλότους του "Star Wars"θα εξακολουθήσει να πετάει αεροπλάνα στην πραγματικ...


Ο ηθοποιός Χάρισον Φορντ, ο θαρραλέος διαστημικός πιλότους του "Star Wars"θα εξακολουθήσει να πετάει αεροπλάνα στην πραγματική ζωή του, καθώς η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στις ΗΠΑ, έκλεισε την έρευνα που πραγματοποίησε για τον Φορντ μετά το τελευταίο περιστατικό "αστοχίας" αεροπορικής πρακτικής που είχε με το αεροσκάφος του, κοντά στο Λος Άντζελες.
Η έρευνα των ομοσπονδιακών αρχών έκλεισε χωρίς να επιβληθεί στο διάσημο ηθοποιό κάποιο οικονομικό πρόστιμο ή πειθαρχικό μέτρο απαγόρευσης της πτητικής του δραστηριότητας.
Ο 74χρονος Φορντ πέταξε με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του, πάνω από επιβατικό αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας American Airlines, ενώ προσγειώθηκε στο χώρο τροχοδρόμησης των αεροσκαφών κι όχι στο διάδρομο προσγείωσης.
Το περιστατικό έγινε στις 13 Φεβρουαρίου, στο αεροδρόμιο Τζον Γουέιν στην περιοχή Σάντα Άνα, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τι είχε πει ο Χάρισον Φορντ για το περιστατικό
«Γεια σας. Είμαι ο ηλίθιος που προσγειώθηκε στον διάδρομο απογείωσης», ακούγεται να λέει ο Χ.Φορντ στον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας του αεροδρομίου.
Το μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο που πιλοτάρει ο ηθοποιός πέρασε ξυστά πάνω από ένα Boeing 737 της American Airlines που μετέφερε 110 επιβάτες και από θαύμα δεν υπήρξε ατύχημα.
«Έχασαν τον προσανατολισμό μου από ένα άλλο αεροπλάνο και προσγειώθηκα κατά λάθος στον διάδρομο απογείωσης», είπε ο Χάρισον Φορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση