GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τέχνη του αυθεντικού ιταλικού παγωτού στη Νέα Ερυθραία

Στη Mucca η απόλαυση δεν τελειώνει ποτέ. Αγαπημένο στέκι στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, η Mucca μάς μυεί στη μοναδική γεύση του φρέσκο...



Στη Mucca η απόλαυση δεν τελειώνει ποτέ. Αγαπημένο στέκι στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, η Mucca μάς μυεί στη μοναδική γεύση του φρέσκου, χειροποίητου παγωτού όπως μόνο οι Ιταλοί ξέρουν να φτιάχνουν.
mucca6
Απολαυστικό και κρεμώδες, το gelato artigianale της Mucca παρασκευάζεται καθημερινά στο εργαστήριό της μόνο με φρέσκο γάλα και διαλεχτά υλικά, χωρίς προσθήκες σκόνης ή χημικών γεύσεων, σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων.
mucca7
Τραγανά χειροποίητα χωνάκια, κυπελάκια και φωλιές μπισκότου υποδέχονται τις μπάλες από 40 γεύσεις (στις best seller επιλογές η βανίλια Μαδαγασκάρης και η μαύρη σοκολάτα) που εναλλάσσονται συχνά ανάλογα με την εποχή και τις πρώτες ύλες.
mucca4
Μαζί με το φημισμένο παγωτό, εδώ απολαμβάνουμε πλέον και πεντανόστιμους, αφράτους λουκουμάδες που σερβίρονται σε όλους τους αγαπημένους αλλά και σε πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς (ζάχαρη άχνη, μέλι και κανέλα, πραλίνα, σοκολάτα, λευκή σοκολάτα, τιραμισού κ.α.).
mucca3
Στη Mucca μπορείτε να απολαύσετε επίσης αυθεντικό ιταλικό espresso ή cappuccino, επιλογές σε brioche καθώς και φρεσκοψημένες βάφλες και λαχταριστές κρέπες.
mucca1
Όλα αυτά μπορούμε να τα απολαύσουμε στον καλαίσθητο εξωτερικό χώρο με τα τραπεζοκαθίσματα, χαζεύοντας την περαντζάδα της Νέας Ερυθραίας. Mucca θα βρείτε και στο Φάρο Ψυχικού (Λεωφ. Κηφισίας 242, τηλ. +30 210 6773693).
Tip: Σημειώστε πως κάνουν και delivery, καθημερινά 08.00 με 01.00.
kentriki

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Κυριακή- Πέμπτη: 08.00-02.00, Παρασκευή- Σάββατο: 08.00-03.00
Χαριλάου Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία
Tηλ. 210 8001614
fb page: Mucca gelateria-cafe

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση