GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την ταυτότητα του δράστη της Αγίας Πετρούπολης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο άνδρας που θεωρήθηκε ύποπτος εξαιτίας της περιβολής του και δόθηκε η φωτογραφία του στη δημοσιότητα, δεν είναι ο δράστης του χτυπήματο...


Ο άνδρας που θεωρήθηκε ύποπτος εξαιτίας της περιβολής του και δόθηκε η φωτογραφία του στη δημοσιότητα, δεν είναι ο δράστης του χτυπήματος στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, όπως υποστήριζαν αρχικά οι Αρχές.

Ο συγκεκριμένος άνδρας προσήλθε οικειοθελώς στις Αρχές και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν.

Την ίδια στιγμή, βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στο σημείο της έκρηξης και πιστεύεται ότι ανήκουν στον καμικάζι αυτοκτονίας που έσπειρε τον θάνατο στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Πρόκειται για τον Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ, του οποίου το όνομα δόθηκε πριν λίγη ώρα στη δημοσιότητα. Γεννήθηκε στο Κιργιστάν το 1995 και είχε επαφές με ριζοσπαστικοποιημένους ισλαμιστές.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κιργιστάν αναγνώρισε τον 22χρονο από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προέρχονταν από κάμερες ασφαλείας του μετρό.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση