GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Αποτυχημένη απολογία η εισήγηση Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο

«Η εισήγηση του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο είναι μια αποτυχημένη απολογία για την πολιτική του» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ...


«Η εισήγηση του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο είναι μια αποτυχημένη απολογία για την πολιτική του» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ούτε μια λέξη για τη μείωση του αφορολόγητου, ούτε μια λέξη για την περικοπή των συντάξεων και του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, ούτε μια λέξη για τα σκληρά μέτρα που έχουν την υπογραφή του.

Και μάλιστα, όταν ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δήλωνε κατ’ επανάληψη, στο παρελθόν, ότι δεν θα επιβάλει ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα» προσθέτει η ΝΔ.

«Με την ανικανότητα, τις ιδεοληψίες και τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, οδήγησε τη χώρα στην ύφεση. Οι πάντες γνωρίζουν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να προωθήσει τις αναγκαίες αλλαγές, δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση» καταλήγει η ΝΔ.

1 σχόλιο

  1. Τι Σκουζεις ρεεεε; Πρωί-Πρωί και με τέτοιες μέρες κατάνυξης και περισυλλογής;;!!

    Ρε ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "Ο Alex" ξέρεις τι θυμίζεις εσύ και το καλοπαιδο ο Κυριάκος;;

    Τον Καλό και τον Κακό Μπάτσο στο Κρατητήριο/Φυλακή στο ... Κατάστημα "Ελλάς"! Και προσποιείται και προσπαθείτε τον Υπόδικο/Κρατούμενο με το ΟνοματοΕπιθετο: Ελληνικό Λαό να του Αλλάξετε τα Φώτα ή καλύτερα να του σβησετε τα Φώτα! Να τον στείλετε στον δρόμο στην Οδο.....Αβύσσου!
    Να τον Εκμηδενισεται!

    Αυτός Είναι ο ρόλος που Σας βαλαν Ολους να παίζεται! Μονο που Αυτό Είναι Παιχνίδι Θανάτου!!!

    Η ερώτηση όμως παραμένει: Ποιός Είναι απο Εσάς τους Δύο ο Καλός και ποιος ο Κακός Μπάτσος;;;

    Διότι τους Θαλαμοφυλακες τους Σκοπούς τους Φυλακές και τους Αλλους Διαχειριστές του Κρατητηριου/Καταστήματος "Ελλάς" τους έχουμε εντοπίσει και ξέρουμε και γνωρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση