GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ είχε… προβλέψει την τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη

Πολλοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν από την τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη, καθώς δεν περίμεναν ότι η σουηδική πρωτεύουσα θα βρισκότ...


Πολλοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν από την τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη, καθώς δεν περίμεναν ότι η σουηδική πρωτεύουσα θα βρισκόταν στο στόχαστρο των τρομοκρατών. Σίγουρα, όμως, αυτός που δεν ένιωσε έκπληξη είναι ο… Ντόναλντ Τραμπ. Ίσως να θυμάστε τη γκάφα στην οποία είχε υποπέσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στις 19 Φεβρουαρίου όταν είχε… ανακαλύψει τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία.

"Είναι επικίνδυνο να υποδεχόμαστε πρόσφυγες: το αποδεικνύει η Σουηδία, μια χώρα ιδιαίτερα φιλόξενη, που υπέστη μόλις μια επίθεση", είχε δηλώσει ο Τραμπ και είχε προσθέσει: ««Κοιτάξτε τι συμβαίνει στη Γερμανία, κοιτάξτε τι συνέβη χθες βράδυ στη Σουηδία. Η Σουηδία, ποιος θα το πίστευε; Η Σουηδία. Δέχθηκαν πολλούς πρόσφυγες, και τώρα έχουν προβλήματα όπως δεν το φαντάζονταν ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε τότε στο στόχαστρο των χρηστών των social media και όχι μόνο γι’ αυτή του την… προφητεία.

«Η Σουηδία; Μια επίθεση; Τι κάπνισε;», ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού της Σουηδίας Καρλ Μπιλ, ενώ ο Σουηδός ευρωβουλευτής Γκούναρ Χόκμαρκ απαντώντας στο tweet ενός συμπατριώτη του είχε γράψει: «Χθες βράδυ στη Σουηδία, ο γιος μου έριξε το χοτ-ντογκ του στη φωτιά της κατασκήνωσης. Είναι πραγματικά θλιβερό. Αλλά πώς μπορούσε να το ξέρει (ο Τραμπ);».

1 σχόλιο

  1. Σωστή αναφορά! Και μάλιστα ορισμένοι τον κατηγορούσαν ότι είναι ... αγεωγράφιτος και μπέρδεψε τα Σκανδιναβία κράτοι!

    ----------------''''''---'-----------"

    Προβοκάτσιες τών μισθοφόρων τρομοκρατών του Ιμπεριαλισμού! Σύμπτωση (;) των συγκοινωνούντων δοχείων (τρομοκρατική ενέργεια στην Πετρούπολη/Ρωσία, επίσκεψη του κινέζου πρωθυποθργού στης ΗΠΑ και αυτοτρομοκρατική ενέργεια των δυτικής μισθοφόρων στην Συρία)! Το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ ξέρει άριστα όπως και το 2012 τα χημικά είναι από τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Ελιτοφασιστικοναζιστικής Δύσης!
    Η Συρία έχει κάθε δικαίωμα να θέσει εκτός μάχης της επιθετικές βάσεις του κακού! Και μπορεί άνετα να το κάνει!

    Τα ΜΜΕ είναι μέτοχοι στο ψεύδος και στης δολοφονίες των λαών, όπως Λυβία, Ιράκ, Υεμένη, Αφγανιστάν και παντού!

    Αυτή η δολοφονική επίθεση ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!

    ΆΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση