GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μουρίνιο σταμάτησε την Τσέλσι

Πήρε εκδίκηση και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ή...


Πήρε εκδίκηση και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν εξαιρετική, επικράτησε μόνο 2-0 της Τσέλσι και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου, καθώς η διαφορά των Λονδρέζων από την συντοπίτισσα Τότεναμ μειώθηκε στους 4 βαθμούς, ενώ οι δυο τους τίθενται αντιμέτωπες την ερχόμενη εβδομάδα. 

Διαμαρτυρήθηκαν σωστά για το πρώτο γκολ οι φιλοξενούμενοι, καθώς είχε ξεκινήσει από χέρι του Ερέρα. Ανύπαρκτη σε όλο το ματς η Τσέλσι, ηττήθηκε δικαιότατα από την Γιουνάιτεντ που θύμισε την παλιά καλή ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Πλέον, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μείωσε τη διαφορά από την τετράδα και συγκεκριμένα από την Σίτι στους πέντε βαθμούς και από την Λίβερπουλ στους 6, έχοντας δύο ματς λιγότερα. 

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πριν καν συμπληρωθούν επτά λεπτά, άνοιξε το σκορ. Ο Ερέρα έκλεψε την μπάλα με το χέρι στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο Ράσφορντ με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι ήταν άριστα διαβασμένοι, είχαν κλείσει άριστα τους διαδρόμους προς την εστία του Ντε Χέα και όποτε έβρισκαν την ευκαιρία απειλούσαν τα αντίπαλα καρέ. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά μετά την επανέναρξη, η Γιουνάιτεντ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και έβαλε… πολύ δύσκολα στην Τσέλσι. Ο Γιανγκ έκανε την ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ερέρα που έπιασε το σουτ, το οποίο κόντραρε στον Μόουζες και ξεγέλασε τον Μπέγκοβιτς, καταλήγοντας στα δίχτυα του για το 2-0. Η ομάδα του Κόντε βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, έψαχνε ένα γκολ για να ξαναμπεί στο ματς ωστόσο δεν το βρήκε ποτέ. Ενδεικτικό είναι ότι δεν έκανε ούτε μία τελική της προκοπής, με την Μάντσεστερ να έχει τις ευκαιρίες της να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ αλλά να είναι φλύαρη στην τελική προσπάθεια. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση