GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ένα ασθενοφόρο έγινε χώρος για ασφαλές σεξ

Ένας ανήσυχος επιχειρηματίας με έντονη κοινωνική δράση, έδωσε μια νέα πνοή σε ένα εγκαταλελειμμένο ασθενοφόρο. Το όχημα που κάποτε εξυπ...


Ένας ανήσυχος επιχειρηματίας με έντονη κοινωνική δράση, έδωσε μια νέα πνοή σε ένα εγκαταλελειμμένο ασθενοφόρο. Το όχημα που κάποτε εξυπηρετούσε έκτακτα ιατρικά περιστατικά, τώρα φιλοξενεί γρήγορα χάδια, αγκαλιές και πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις. Το εν λόγω ασθενοφόρο, έχει μετατραπεί έτσι ώστε να δέχεται τη πελατεία των ιερόδουλων της Δανίας, ως ένας τρόπος προστασίας από τους κινδύνους των δρόμων.
Ο Michael Lodberg Olsen προσκάλεσε στο όχημα της ηδονής, συνεργείο του BBC για να το ξεναγήσει στο νέο αυτό πρότζεκτ. «Λοιπόν, τι γίνεται εδώ μέσα;», «Σεξ!» απαντά εκείνος με μια ιδιαίτερη σπιρτάδα. Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος καθώς πατούσε το πόδι της εντός, αρχικά την «υποδέχτηκε» μια έντονη ψύχρα. «Έχει -1C και έξω χιονίζει... Θυμίζει αρκετά το όχημα που ήταν πριν-γκρι ταπετσαρία, μπλε καθίσματα..». Με τη διαφορά όμως ότι τώρα το ασθενοφόρο λέγεται «σεξοφόρο» και αποτελεί ένα από τα ασφαλή σημεία για τις εργάτριες του σεξ στη πρωτεύουσα της Δανίας. Οι πελάτες έρχονται εδώ γνωρίζοντας από πριν ότι εθελοντές είναι διάσπαρτοι στο χώρο έτοιμοι να επέμβουν αν τυχόν συμβεί κάτι δυσάρεστο. Και τα στατιστικά στοιχεία, επιβεβαιώνουν ότι το επάγγελμα του πληρωμένου έρωτα κρύβει πολλαπλούς κινδύνους.
«Οι ιερόδουλες στη Δανία, γίνονται στόχος βίαιων ξεσπασμάτων και απειλών σε ποσοστό της τάξεως του 45%. Στα στούντιο, το ποσοστό αυτό πέφτει στα 3%», λέει ο Olsen. Ο ευεργέτης των ιερόδουλων, θέλει να προστατέψει όσες γυναίκες αδυνατούν να εργαστούν σε κάποιο «σπίτι». Η χρήση του «ασθενοφόρου» γίνεται χωρίς την καταβολή κάποιου αντιτίμου - είναι παράνομο για τις ιερόδουλες να νοικιάσουν κάποιο χώρο. Πέρα από τους εθελοντές, εντός του οχήματος υπάρχουν πινακίδες που προειδοποιούν ότι σε περίπτωση βίαιου περιστατικού, θα καλείται η αστυνομία  ενώ μια άλλη ενημερώνει τις γυναίκες για το πού να απευθυνθούν σε περίπτωση που πέσουν θύματα rafficking.
Εντός, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τουλάχιστον τριών ειδών προφυλακτικά, πετσέτες, λιπαντικά ακόμα και μια σόμπα που λειτουργεί χάρη στη γεννήτρια που υπάρχει εκτός του οχήματος. «Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι γείτονές μου και οι φίλοι μου άρα τους ακούω με προσοχή και προσπαθώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες τους», για παράδειγμα, σημειώνει ο ίδιος, πολλές μου παραπονέθηκαν για φθαρμένα γόνατα οπότε τους έφερα αυτό το πολύχρωμο μαξιλαράκι.
Το ασθενοφόρο του σεξ, άρχισε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2016, με πολλούς - ανάμεσά τους και ο Olsen-, να αμφιβάλουν για το αν θα λειτουργήσει για το σκοπό που είχε ανακατασκευαστεί. «Αν τα κορίτσια ενημερώσουν τους πελάτες τους ότι εδώ θα βρουν όσα προφυλακτικά θέλουν, ότι είναι ένα ασφαλές μέρος και πως επιπλέον διαθέτει θέρμανση, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα», λέει.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας δίνει άλλη χρήση σε ένα ασθενοφόρο. Τη δεκαετία του '90 στη Γερμανία, είχε μετατρέψει ένα παλιό τέτοιο όχημα σε έναν χώρο για όσους ήθελαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών, το είχε ονομάσει «Fixelance» -ήταν εξοπλισμένο με καινούργιες βελόνες, ενώ υπήρχε δυνατότητα παρουσίας γιατρού και νοσηλευτών.










Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση