GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση σε κτίριο που είχε καταληφθεί από πρόσφυγες και «αλληλέγγυους»

Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε χώρα, νωρίς σήμερα τα χαράματα, σε παλιό βιομηχανικό κτίριο ιδιοκτησίας της ALPHA BANK όπου...


Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε χώρα, νωρίς σήμερα τα χαράματα, σε παλιό βιομηχανικό κτίριο ιδιοκτησίας της ALPHA BANK όπου είχαν κάνει κατάληψη ομάδες «αλληλέγγυων» και το χρησιμοποιούσαν ως δομή φιλοξενίας προσφύγων. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση έγινε στο κτίριο πρώην ΣΤΕΠ, στα βόρεια όρια της πόλης της Μυτιλήνης, δίπλα από το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 23 πρόσφυγες και μετανάστες, 15 υπήκοοι Ιράν, 4 υπήκοοι Αφγανιστάν, 3 υπήκοοι Ιράκ και ένας υπήκοος Πακιστάν. Επίσης, συνελήφθησαν 12 «αλληλέγγυοι» της συλλογικότητας «No Border», έξι Γερμανοί, δυο υπήκοοι ΗΠΑ, και από ένας υπήκοοι Αυστρίας, Ισπανίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ελλάδας.

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινα παρουσία εισαγγελέα μετά από υποβολή έγκλισης από την ιδιοκτήτρια του κτιρίου, τράπεζα, για διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση