GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαφάνιση-θρίλερ στην Κρήτη: Έφυγε για να πάει στο φαρμακείο και δεν γύρισε ποτέ

Έναν εφιάλτη ζει εδώ και 10 μέρες η οικογένεια ενός 36χρονου από την Κρήτη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 30 Μαρτίου, όταν έφυγε από το σπί...


Έναν εφιάλτη ζει εδώ και 10 μέρες η οικογένεια ενός 36χρονου από την Κρήτη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 30 Μαρτίου, όταν έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο για να πάει στο φαρμακείο, αλλά δεν γύρισε ποτέ.

Πρόκειται για τον Μάνο Βρυθιά, η μητέρα του οποίου μιλώντας στο ekriti.gr είπε ότι ο γιος της «έφυγε λίγο μετά τις 22:00 από το σπίτι για να πάει μέχρι το φαρμακείο, αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του». Σύμφωνα με την Αναστασία Βρυθιά, ο γιος της δεν είχε μαζί του ούτε κινητό τηλέφωνο, ούτε χρήματα, παρά μόνο τα κλειδιά του.

Η ίδια, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την οικογένεια.

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα φούτερ με κουκούλα, γκρι ζακέτα με κουκούλα και μαύρη φόρμα. Έχει 1,75 ύψος και ήταν αξύριστος.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση