GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «χρησμός» Τραμπ για το ΔΝΤ και την Ελλάδα - Τι ετοιμάζει

Oυάσιγκτον, Του Θανάση Κ.Τσίτσα Την πολιτική των ΗΠΑ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το θέμα της Ελλάδας προανήγγειλε ότι θα αποκαλ...


Oυάσιγκτον, Του Θανάση Κ.Τσίτσα

Την πολιτική των ΗΠΑ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το θέμα της Ελλάδας προανήγγειλε ότι θα αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Ένα 24ωρο μετά το πέρας της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας τη Δευτέρα σε μια συνάντηση με συντηρητικούς δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο και παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αποκάλυψε ότι για την Ελλάδα «θα έχουμε κάτι στο ΔΝΤ σε λίγες ημέρες».

Σε σχετική ερώτηση του Newsmax για την ελληνική κρίση, ο Τραμπ απάντησε: «Είναι σε τρομερή κατάσταση εκεί, είναι απαίσιο. Είσαι Έλληνας;» ρώτησε τον Αμερικανό δημοσιογράφο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος στη συνομιλία που είχαν, κατέστησε σαφές ότι ήταν συμπαθής για τη δύσκολη κατάσταση της Ελλάδας, ύστερα από 8 χρόνια κρίσης, και άφησε να εννοηθεί ότι θα υποστήριζε να διατηρηθεί το τρέχον επίπεδο χρηματοδότησης των ΗΠΑ στο ΔΝΤ, αντί να ζητήσει από το Κογκρέσο να το ακυρώσει.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση