GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τάμα της Μαίρης Χρονοπούλου

Ένα τάμα 60 χρόνων στην Παναγία ετοιμάζεται να εκπληρώσει η Μαίρη Χρονοπούλου. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια θα ντύσει με χρυσό την εικόνα ...


Ένα τάμα 60 χρόνων στην Παναγία ετοιμάζεται να εκπληρώσει η Μαίρη Χρονοπούλου. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια θα ντύσει με χρυσό την εικόνα της Παναγίας της Γρηγορούσας, η οποία βρίσκεται στην Εκκλησία Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μοναστηράκι.

«Ότι έχω ζητήσει σε αυτήν την εικόνα της Παναγίας μου το έχει κάνει και μάλιστα αμέσως. Ότι της ζήτησα και δεν μου το έκανε αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι ορθώς δεν μου το έκανε, γιατί δεν θα ήταν για το καλό μου» αποκαλύπτει στην Espresso η γνωστή ηθοποιός.

«Όλες οι εικόνες με έχουν στηρίξει και ειδικά μια εικονίτσα που λέγεται Υπομονή, μια αγία που δεν είναι πολύ γνωστή, η οποία πάντα μου δίνει κουράγιο. Ωστόσο, η εικόνα της Παναγίας της Γρηγορούσας είναι για μένα θαυματουργή και με έχει σώσει πολλές φορές» προσθέτει η Μαίρη Χρονοπούλου.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση