GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η Βίκυ Σταυροπούλου πέταξε αυγό στη Μαρία Κωνσταντάκη!

Ένα σπαρταριστό στιγμιότυπο είχαμε χθες το βράδυ στο πασχαλινό “Στην Υγειά Μας” που προβλήθηκε από τον Alpha, με πρωταγωνίστρια τη Βί...


Ένα σπαρταριστό στιγμιότυπο είχαμε χθες το βράδυ στο πασχαλινό “Στην Υγειά Μας” που προβλήθηκε από τον Alpha, με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Στη “σκηνή” της εκπομπής βρισκόταν ο χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, τραγουδώντας με τον δικό του τρόπο το “Μιλώ για Σένα” του Θανάση Παπακωνσταντίνου, με τους υπόλοιπους καλεσμένους να διασκεδάζουν και να τραγουδούν από τις θέσεις τους.

Όταν τελείωσε την ερμηνεία του, πάνω στο... τσακίρ κέφι, η Βίκυ Σταυροπούλου σηκώθηκε από την καρέκλα της και πέταξε στη συνάδελφό της Μαρία Κωνσταντάκη κάτι που νόμιζε ότι ήταν γαρύφαλο. Μόνο που δεν ήταν γαρύφαλο, αλλά... κόκκινο αυγό, το οποίο χτύπησε στο πρόσωπο την ηθοποιό!

“Νόμιζα ότι ήταν λουλούδι, αλλά ήταν αυγό, συγγνώμη, Μαράκι συγγνώμη”, δικαιολογήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

“Ζήλεψε, η γυναίκα ζήλεψε”, ήταν η απάντηση της Μαρίας Κωνσταντάκη. “Δεν πειράζει, θα με παρηγορήσει ο Ιβάν”, είπε γελώντας και γέρνοντας προς το μέρος του Ιβάν Σβιτάιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση