GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει ανατροπή με τον ΠΑΟΚ

Οι «πράσινοι» μετά το 2-0 επί του «δικεφάλου του βορρά» στη Λεωφόρο βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσουν την αποστολή (19:0...


Οι «πράσινοι» μετά το 2-0 επί του «δικεφάλου του βορρά» στη Λεωφόρο βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσουν την αποστολή (19:00, Cosmote Sport 3 HD) και να βρεθούν στον μεγάλο τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, όπου περιμένει ήδη η ΑΕΚ μετά την πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» έτυχαν... υποδοχής από τους φίλους της ομάδας της συμπρωτεύουσας κατά την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη, έχοντας και τον Κάρλος Ζέκα στην αποστολή!

Ο Πορτογάλος αρχηγός ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή του «τριφυλλιού» περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους από τη στιγμή που ταλαιπωρείται από τράβηγμα το οποίο αποκόμισε στην τελευταία νίκη (1-0) επί του Ατρόμητου στη Λεωφόρο. Εκτός έμεινε ο Τελάντερ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να απαρτίζεται από τους: Βλαχοδήμο, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κουτρουμπή, Λουντ ή Ρέις, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδη και Μπεργκ.

Στον ΠΑΟΚ, έδωσαν όρκο ανατροπής της κατάστασης ενόψει του επαναληπτικού, με περίπου 300 οπαδούς να δίνουν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση, ώστε να στείλουν το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Βλάβαν Ίβιτς. Αυτό το μήνυμα το έστειλε και η διοίκηση της ομάδας με το βίντεο που ετοίμασε και στο οποίο τόνιζε «Δεν παίζουμε. Κερδίζουμε».

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Αλμπέρτο Κάνιας και Εβγέν Σάκχοφ, οπότε συμπεριλήφθηκαν στους 19 που υπολογίζει ο Ίβιτς για την αναμέτρηση.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση