GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας

Δριμεία επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη εξαπολύει μέσω της RealNews ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για τον οποίο λέει: "Το ότι ...


Δριμεία επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη εξαπολύει μέσω της RealNews ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για τον οποίο λέει: "Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας". 
Αναφερόμενος  σε όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη - το ότι η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και δεν χρειάζονται εξεταστικές επιτροπές -  κ. Καμμένος απαντά:
"Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός ο οποίος παρέδωσε τον Οτσαλάν. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που στην κρίση των Ιμίων άφηνε τους Αρχηγούς και τον Διοικητή της ΕΥΠ έξω από το γραφείο του. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που κάλυψε τον κ. Πάγκαλο όταν είπε ότι «θα έπρεπε να πάρει τη σημαία ο αέρας». Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός του Παπαντωνίου, ο πρωθυπουργός του Τσοχατζόπουλου, ο πρωθυπουργός που πρότεινε στους Έλληνες να αγοράσουν μετοχές, ενώ ο ίδιος και οι δικοί του πωλούσαν. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας".
Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε στην εφημερίδα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν να συμπεριληφθεί στην συνταγματική αναθεώρηση η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απ΄ ευθείας από το λαό. 

1 σχόλιο

  1. Ο ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΟΣ …ΘΥΜΑΤΑΙ!!!

    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ…???

    Πάγκαλος: «Έκοψα» τον Καμμένο από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ το ‘90
    Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1990 ήθελε να είναι ο Πάνος Καμμένος όπως αποκάλυψε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Αλλά «δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος». Σύμφωνα μάλιστα με τον πρώην υπουργό, ήταν εκείνος που έβαλε φρένο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
    Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος» τόνισε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.
    ***Που λοιπόν και πότε υπηρέτησε ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ !!! ο Πάνος Καμμένος στο στρατό?
    * Τι ..ιερό ‘’απόρρητο’’ μυστικό μας στερεί τη χαρά να μάθουμε κι εμείς το προσέφερε ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ! ο Πάνος στην πατρίδα μας? Πόσους μήνες υπηρέτησε , που, σε ποια μονάδα, σε ποιο σώμα, και ποια ‘’η ειδικότης κτηθείσα εν στρατεύματι’’ ???
    *Και επειδή ο Πάνος είναι ευαίσθητος με τα προσωπικά δεδομένα των ‘’άλλων’’, μήπως υπάρχει κάποιος να μας ενημερώσει , που υπηρέτησε ο Πάνος ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ !!! τη θητεία του?
    *Κάποιος που τον είδε φαντάρο?
    *Κάποια φωτογραφία , κάποιο άλλο στοιχείο???
    Η….???????? …
    * Ρε παιδιά ΚΑΝΕΙΣ (;) !!! δεν είδε τον Πάνο φαντάρο ?
    *Κανείς δεν συνυπηρέτησε μαζί του ???
    *Κανείς δημοσιογράφος δεν είχε και δεν ΕΧΕΙ(;) την περιέργεια να μάθουμε και εμείς τι προσέφερε ο Πάνος στην Πατρίδα?
    Μήπως, ότι έχει προσφέρει και στη Βουλή ????
    ΥΓ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ????
    ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ‘’ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ’’ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ‘’ΑΛΕΞΙΣ’’

    NBράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση