GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι ψάχνουν το πρώτο βήμα Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ απόψε στις 19:30 στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας κατ...


Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ απόψε στις 19:30 στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας κατακτήσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το πρωτάθλημα στην Ελλάδας, ρίχνουν την προσοχή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αναζητήσουν κόντρα στην ΑΕΚ μια καθαρή νίκη ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.
Από την πλευρά της η Ένωση, αφού δείχνει ότι πλέον έχει πετύχει τον βασικό της στόχο που ήταν η είσοδος στα πλέι-οφ, θέλει να φτάσει στον τελικό και να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι, απέναντι στην ομάδα που αντιμετωπίζει απόψε.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια.
Καμπιάσο και Ρομαό θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, με τους Σεμπά και Μάριν στα άκρα ενώ πίσω από τον Ανσαριφάρντ θα βρίσκεται ο Φορτούνης.
Για την ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ αφήνει στην άκρη τις σκέψεις για το 3-5-2 και θα παρατάξει και αυτός πιθανότατα την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας, με τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Ντίντακ στην άμυνα.
Γιόχανσον και Σιμόες θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή με τον Μάνταλο πίσω από τον Αραούχο και τους Βάργκας, Χριστοδουλόπουλο στα δύο άκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση