GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης-Πατούλης: Μετά τη σύγκρουση ήρθε η χειραψία - ΦΩΤΟ

Ολιγόλεπτη συνάντηση είχε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη στο περιθώριο της ημερίδα...


Ολιγόλεπτη συνάντηση είχε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη στο περιθώριο της ημερίδας που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου το οποίο δόθηκε τη Δευτέρα στους φορείς για παρατηρήσεις.

Ο Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στην ανάγκη της εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας της Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου και αφού υπήρξε μεταξύ τους χειραψία προσκάλεσε τον Υπουργό Εσωτερικών να παραβρεθεί στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τη Μ. Τρίτη προκειμένου να γίνει συζήτηση για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε κατά πόσο η σχετική πρόταση θα γίνει αποδεκτή από τον Υπουργό, καθώς δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο πως τις προηγούμενες μέρες το κλίμα ήταν πολεμικό μεταξύ των δυο πλευρών, με δεδομένο ότι τη Δευτέρα ο Π. Σκουρλέτης δεν συνάντησε τους δημάρχους μετά τηγενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση