GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε νεκρή γυναίκα σε βυθισμένο αυτοκίνητο – Μυστήριο με την ταυτότητα της – ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό μετά τον εντοπισμό μια νεκρής γυναίκας μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφων...


Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό μετά τον εντοπισμό μια νεκρής γυναίκας μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή Άγιος Γεώργιος Αμφιλοχίας και στη θέση του οδηγού βρισκόταν το πτώμα μιας γυναίκας. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας διερχόμενος μοτοσικλετιστής είδε την πινακίδα του οχήματος και θραύσματα του προφυλακτήρα στο οδόστρωμα και ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό που εντόπισαν το αυτοκίνητο.

Στο σημείο βρίσκεται πλωτό του λιμενικού σώματος και ιδιώτης δύτης. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες ταυτοποίησης της σορού με τις αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο που είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του.
Πηγή φωτογραφιών: e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση