GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΑΝ την κρυφή συμφωνία τους Μητσοτάκης-Καραμανλής...

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο πολιτικό του γραφείο στην Παναγή Κυ...

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο πολιτικό του γραφείο στην Παναγή Κυριακού.

Όπως υποστηρίζουν επίσημα από τη ΝΔ, η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και συναντήσεων που έχουν οι δύο άνδρες και, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής συζήτησαν θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας καθώς για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στα ελληνοτουρικικά και στο Κυπριακό. Τέλος συζήτησαν και για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ραντεβού έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτακη και πραγματοποιήθηκε στην Παναγή Κυριακού σε ανταπόδοση της προηγούμενης επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι δε συζητήθηκαν καθόλου εσωκομματικά θέματα.

Επί της ουσίας, η συνάντηση αυτή επιβεβαιώνει την αποκάλυψη (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ στο Press-gr) για την κρυφή συμφωνία Μητσοτάκη-Καραμανλή με την ευκαιρία σύστασης της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία και για την απομόνωση του Αδωνι Γεωργιάδη. Συμφωνία που επισφραγίζεται με τη συνάντηση αυτή. Αν για την κυβέρνηση η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία θα αποτελέσει το πρώτο crash test για την αντιπαράθεση στο πεδίο διερεύνησης των σκανδάλων, για την αξιωματική αντιπολίτευση οδηγεί σε μια περίοδο επαναπροσεγγίσεων που κατά πάσα πιθανότητα θα σημάνουν προσεχώς και ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις με ευρύτερο πολιτικό απόηχο. Ήδη έχουν έρθει πιο κοντά εν όψει της έναρξης των εργασιών της Επιτροπής οι πλευρές Μητσοτάκη και Καραμανλή ενώ αντίθετα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αρχίζει να νιώθει απομονωμένος. Το τελευταίο διάστημα είχαν αναζωπυρωθεί δυσαρέσκειες στο καραμανλικο στρατόπεδο και για το γενικότερο ρόλο του αντιπροέδρου της ΝΔ.

1 σχόλιο

  1. Δεν έχετε ακούσει φαίνεται για τους φούρνους ..όχι του ψωμιού άλλα τον ΝΆΖΙ...

    Υπάρχουν και (ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΝΆΖΙ) το δόγμα ανάπηρος - άρρωστος=> Άχρηστος ΠΟΥ αυτή την επίθεση την ξεκίνησαν σε ανήμπορους ανθρώπους οι Σαμαροβενιζέλοι ,ακολουθήσανε οι Ποταμάτοι ,οι Λεβέντηδες, και το συνεχίζουν οι ψευτοχλεχλέδες {ανθρωπιστές} ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...πως θα πιάσουν τα πλεονάσματα ρε ΑΝΆΠΗΡΕ;;..

    Ακόμα και το περίφημο email Χαρδούβελη ΈΛΕΓΕ ΚΌΨΙΜΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣ ΟΡΊΖΟΝΤΑ..για να μην σας δουλεύει ακόμα και σήμερα Ο ΚΟΥΛΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ, Ο ΛΟΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΟ, ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ.. Η ζωή σας τους είναι ΒΑΡΟΣ...ΒΑΡΟΣ οικονομικό..

    Το θέμα τον ΑΜΕΑ από όποια σκοπιά και αν το δεις ανθρώπινος ΝΟΥΣ βρωμά από ΦΑΣΙΣΜΌ --ΝΑΖΙΣΜΟ--...Έχουν λύση;;;Βέβαιος ΝΑΙ τους οικονομικούς φούρνους Νταχάου, Σάξενχαουζεν, Μπούχενβαλντ, Φλόσενμπεργκ, Μαουτχάουζεν,Ράβενσμπρικ...με άλλα ονόματα...Θα σας θυμίσω ότι η πρώτη επίθεση έγινε στους ΑΜΕΑ με τους 200-300 απατεώνες τυφλούς που ΉΤΑΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ τους..

    ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΚΕΠΑ και σωστά τα έφτιαξαν..όμως για να πάρεις ένα ποσοστό 67% θα έπρεπε {στο λογισμικό τους} να μην ΈΧΕΤΕ ζωή άνω τον 4-5 ετών... Λένε οι ΑΛΗΤΕΣ για κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος 1500 κιλοβατώρες την τετραμηνία σε ΑΜΕΑ κ.τ.λ ΆΛΛΑ αν περάσεις της 1501 η ΜΙΑ κιλοβατώρα καταργεί της 1500 και σε βάζουν να τις πληρώνεις ΟΛΕΣ σαν όλους τους καταναλωτές...δεν σου αφήνουν της 1500 κιλοβατώρες και από εκεί και πάνω ότι καταναλώσεις να πλήρωσης ως σαν όλους τους καταναλωτές..ΑΥΤΉ είναι η ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε και τον ανωτάτων ΕΛΙΤ...

    Φταίνε οι συνδικαλιστές και βεβαία;;; πλήρωναν το 20% της άξιας ρεύματος που κατανάλωναν, η έδιδαν σε όλη την γειτονιά τους, ακόμα και σήμερα οι μισθοί, και τα εφάπαξ τους είναι όσα παίρνει ένας νέος εργαζόμενος...3.000 ευρώ μισθό, 10.000 χιλιάδες ευρό μισθό στα 55 χρονιά εφάπαξ και συντάξεις 2.000 και 3.000 χιλιάδες ευρώ
    ΑΥΤΆ έκαναν ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΤΑ συνεχίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...Σε μια χώρα που η ενέργεια ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΆΝ ..ΤΟ ΆΣΤΡΟ ΛΈΓΕΤΕ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ....

    Βγαίνουν στης τηλεόρασης οι ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και λένε::: Εμείς πληρώσαμε έπεσαν τα ποσοστά μας..ΛΑΘΟΣ δεν πληρώσατε ΤΊΠΟΤΑ...Θα πληρώσετε όταν δεν ξαναμπείτε ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ.. ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ θα έχουν πληρώσει όλοι αυτοί οι ξεφτιλισμένοι..

    Atlast

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση