GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ κακά τα νέα από τη Σκωτία για τον Τζέρεμι Κόρμπιν

Το Συντηρητικό Κόμμα της Σκωτίας απέκτησε προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Εργατικού Κόμματος Σκωτίας, όπως προκύπτει από...


Το Συντηρητικό Κόμμα της Σκωτίας απέκτησε προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Εργατικού Κόμματος Σκωτίας, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την εταιρεία δημοσκοπήσεων Survation, οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν το 28% ενώ πρώτο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων παραμένει το Εθνικό Κόμμα Σκωτίας με 43%.

"Η τελευταία δημοσκόπηση της Survation για τη Σκωτία, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Sunday Post, εμφανίζει τους Συντηρητικούς της Σκωτίας στο υψηλότερο επίπεδό τους σε πρόθεση ψήφου μέχρι σήμερα είτε στο Γουέστμίνστερ (το κοινοβούλιο του Λονδίνου), είτε στο Χόλιρουντ (το αποκεντρωμένο κοινοβούλιο της Σκωτίας)", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Όπως είπε η εταιρεία, στη δημοσκόπηση ρωτήθηκαν 1.018 Σκωτσέζοι το διάστημα 18-21 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση