GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Εντυπωσιακή και με αριστοκρατική φινέτσα η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος. Μάλιστ...


Εντυπωσιακή και με αριστοκρατική φινέτσα η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.
Μάλιστα, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ποζάρει φορώντας ένα μαύρο σακάκι και ένα μαύρο μαντίλι στο λαιμό, αλλά το εντυπωσιακότερο της φωτογραφίας είναι το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ για την 10η επέτειό τους.
Για φόντο η Μελάνια Τραμπ επέλεξε ένα από τα χαρακτηριστικά παράθυρα του Λευκού Οίκου. Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή πρώτη κυρία των ΗΠΑ ζει κυρίως στη Νέα Υόρκη μαζί με τον γιο της Μπάρον προκειμένου αυτός να τελειώσει το σχολείο του.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από το βιογραφικό της Μελάνια Τραμπ στο οποίο αναφέρεται ότι γεννήθηκε στη Σλοβενία το 1970 υπό το όνομα Μαλάνια Κναβς.
«Η Μελάνια Κνας ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 16 ετών. Αρχικός της στόχος ήταν να πάρει πτυχίο στο πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα στη Σλοβενία αλλά διέκοψε τις σπουδές της προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ στο Μιλάνο και το Παρίσι πριν να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη το 1996. Ως μοντέλο συμμετείχε σε διαφημιστικές καμπάνιες υψηλής αισθητικής και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους κορυφαίους φωτογράφους ανάμεσα στους οποίους οι Patrick Demarchelier, Helmut Newton, Arthur Elgort, Ellen Von Unwerth, Peter Arnell, Antoine Verglas και Mario Testino. Έχει φιλοξενηθεί σε εξώφυλλα περιοδικών όπως Vogue, Harper's Bazaar, British GQ, Ocean Drive, Avenue, In Style, και New York Magazine» αναφέρεται στο βιογραφικό της.
Στο ίδιο κείμενο περιλαμβάνεται και η αναφορά σε περιοδικά όπως τα Sports Illustrated Swimsuit Issue, Allure, Vogue, Self, Glamour, Vanity Fair, και Elle. «Επιπρόσθετα η Μελάνια έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές διαφημίσεις και τηλεοπτικά προγράμματα ανάμεσα στα οποία το The View με την Barbara Walters» προστίθεται στο βιογραφικό.
Και το βιογραφικό κλείνει ως εξής: Με πάθος για τις τέχνες, την αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση, τη μόδα και την ομορφιά, η Μελάνια ενθουσιάστηκε με την πολιτισμική διαφορετικότητα της Νέας Υόρκης. Αυτό το πάθος μπορεί μόνο να ξεπεραστεί από την αφοσίωσή της να βοηθά άλλους και την γενναιοδωρία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση