GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εγγυητές της εθνικής μας ανεξαρτησίας

«Ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία θα είναι πάντοτε οι εγγυητές της εθνικής μας ανεξαρτησίας», τόνισε ο υπου...


«Ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία θα είναι πάντοτε οι εγγυητές της εθνικής μας ανεξαρτησίας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην ομιλία του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους συμμετέχοντες στην πολυεθνική αεροπορική άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ, αποσπάσματα της οποίας παρουσίασε η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων "Με αρετή και τόλμη".

Παράλληλα και δια της εκπομπής ο κ. Καμμένος εξέφρασε για ακόμα μία φορά την ευγνωμοσύνη όλου του ελληνικού λαού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, γιατί τους αξίζει ο δημόσιος έπαινος, η αναγνώριση και ο σεβασμός, όπως χαρακτηριστικά είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Μπρέέέ κύριε Χαμμένε! Ρώτησες Εμάς πρωτού κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις; Που είναι τα δάκρυα και το κλάμα σου όπως τότε στο βήμα της Βουλής; Τα Ελληνικά ΌΠΛΑ Είμαστε Εμείς!!! Που Είσουν το 99; Σε ποιό μπαράκι όταν Εμείς Σώσαμε την Πατρίδα;;; Άσε ΜΑΣ Μπρέ Χαμμένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση