GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις της Μελέτη για την συνέντευξη του Χανταμπάκη

H χθεσινή πρεμιέρα της νέα εκπομπής του Survivor με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε τον Πάνο Αργιανίδη, την Ειρήνη Κολιδά κ...


H χθεσινή πρεμιέρα της νέα εκπομπής του Survivor με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε τον Πάνο Αργιανίδη, την Ειρήνη Κολιδά και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Ωστόσο, οι ερωτήσεις της παρουσιάστριας προς τον τελευταίο προκάλεσαν την απορία του κόσμου για την «χαλαρή» της στάση απέναντί του.

Η ίδια η παρουσιάστρια όμως έδωσε τη δική της εξήγηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, αναφέροντας ότι: «Ο Χανταμπάκης είχε μόλις βγει από το παιχνίδι και δεν είχε καν προλάβει να μιλήσει με την οικογένειά του. Παρ'ότι τον άρχισα στις ερωτήσεις, δεν καταλάβαινε τι του έλεγα, καθώς δεν είχε ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί. Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα και να ξανακάνουμε την συνέντευξη, όπου επέλεξα να μην είμαι «ανθρωποφάγα» γιατί πρόκειται για τον παίκτη ενός παιχνιδιού».

Δείτε τι έγραψε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση