GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΜΕΪ κάνει εκλογές για να δραπετεύσει...

Η Μεγάλη Βρετανία έχει δικό της νόμισμα, δική της Κεντρική Τράπεζα και μια σπουδαία οικονομία και παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να διαχει...

Η Μεγάλη Βρετανία έχει δικό της νόμισμα, δική της Κεντρική Τράπεζα και μια σπουδαία οικονομία και παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να διαχειριστεί το BREXIT. 
Αναγκάζεται, λόγω τεράστιων ρίσκων σε επίπεδο εμπορίου με την ΕΕ, αλλά και με αυξανόμενη την κριτική του εκλογικού σώματος ενάντια στο BREXIT, να ξανακάνει εκλογές ουσιαστικά θέτοντας ξανά το μεγάλο ερώτημα. Η Μέυ κατά την γνώμη μου δραπετεύει από την ευθύνη να οδηγήσει την χώρα της εκτός ΕΕ.
Αντίθετα στην Ελλάδα που δεν παράγουμε ούτε βαφή μαλλιών για αυτούς που υποστηρίζουν τη δραχμή..... ακόμα και σήμερα πιστεύουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος καθώς η κατάντια μας δεν είναι παρά ένα σχέδιο των ξένων για να μας αγοράσουν τσάμπα.... Ας πάρουμε ένα μάθημα από την Βρετανική πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση