GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρες αγωνίας για αγνοούμενο ψαροντουφεκά στο Πήλιο

Εκτεταμένες έρευνες διεξάγονται από το Λιμενικό στην θαλάσσια περιοχή του Μουρτιά Προμυρίου Πηλίου για τον εντοπισμό 33χρονου ψαροντο...


Εκτεταμένες έρευνες διεξάγονται από το Λιμενικό στην θαλάσσια περιοχή του Μουρτιά Προμυρίου Πηλίου για τον εντοπισμό 33χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται.

Στην ευρείας κλίμακας έρευνα λαμβάνουν μέρος δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ από ξηράς πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τρία περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Μηλέων, του Πυροσβεστικού Σταθμού Αργαλαστής και απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Παράλληλα, στην περιοχή έσπευσε και Κλιμάκιο ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ χθες το πρωί απογειώθηκε ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και απέπλευσε για την περιοχή επιπλέον ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Επιπροσθέτως, στις έρευνες συνδράμουν ιδιωτικό σκάφος και ιδιώτες δύτες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων, καθώς και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, χωρίς ωστόσο αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το τοπικό πόρταλ taxydromos.gr, στην παραλία της Μουρτιάς στο Ν. Πήλιο, βρέθηκε το αυτοκίνητο του ψαροντουφεκά καθώς και τα ρούχα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση