GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στο δημοσιογράφο Γιάννη Στεβή

Για τις 14 Δεκεμβρίου 2017 ανέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χίου την εκδίκαση της υπόθεσης επίθεσης πολίτη εναντίον του δημοσιογ...


Για τις 14 Δεκεμβρίου 2017 ανέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χίου την εκδίκαση της υπόθεσης επίθεσης πολίτη εναντίον του δημοσιογράφου Γιάννη Στεβή, στη διάρκεια πορείας στο νησί.

Η εκδίκαση αναβλήθηκε λόγω ασθένειας του κατηγορουμένου, την οποία βεβαίωσε ο δικηγόρος του με ιατρική γνωμάτευση, την οποία προσκόμισε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πολίτης έχει παραπεμφθεί σε δίκη με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής και της φθοράς ξένης περιουσίας. Η επίθεση είχε σημειωθεί στη διάρκεια συγκέντρωσης και πορείας από ομάδες ακραίων κύκλων, που δήλωναν αντίθετοι με την παρουσία προσφύγων και μεταναστών στο νησί και με τον καταυλισμό της Σούδας, το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου 2016.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σήμερα επρόκειτο να εκδικαστεί και η μήνυση του πολίτη κατά του κ. Στεβή, για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή ο δεύτερος τον αποκάλεσε μέλος της «Χρυσής Αυγής». Το δικαστήριο όμως αυτεπαγγέλτως ανέβαλε επ’ αόριστον την εκδίκασή της έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση στην οποία ο πολίτης είναι κατηγορούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση