GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποτονικό κλίμα και χαμηλός τζίρος στο Χρηματιστήριο

Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία κινήθηκε σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης, εν ...


Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία κινήθηκε σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 680,06 μονάδες, σημειώνοντας μικρή πτώση 0,21%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 26,226 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 29.314.128 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε μικρή πτώση σε ποσοστό 0,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε οριακά σε ποσοστό 0,03%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (+1,57%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+0,34%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (-3,19%), της Ακίνητης Περιουσίας (-1,56%) και του Πετρελαίου (-1,14%).

Ανοδικά κινήθηκαν 60 μετοχές, 42 πτωτικά και 25 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση