GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα εισιτήρια θα πάρουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

Το πιο μείζον θέμα για τη διεξαγωγή του τελικού -μαζί με αυτό τη ασφάλειας- διευθετήθηκε.  Το μεσημέρι της Κυριακής ολοκληρώθηκε η δε...


Το πιο μείζον θέμα για τη διεξαγωγή του τελικού -μαζί με αυτό τη ασφάλειας- διευθετήθηκε. 

Το μεσημέρι της Κυριακής ολοκληρώθηκε η δεύτερη σύσκεψη και κλείδωσε οριστικά ο αριθμός των φιλάθλων που θα έχει κάθε ομάδα μαζί της. 

Παρουσία λοιπόν του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, του μέλους της ΠΑΕ, Ηλία Γεροντίδη, του υπευθύνου ασφαλείας, Παναγιώτη Πλιάτσικα και του Μηνά Λυσάνδρου από την πλευρά της ΑΕΚ, συμφωνήθηκε να δοθούν από 8.000 εισιτήρια. 

Οι δυο ομάδες θα πάρουν επιπλέον κάποιες προσκλήσεις, ενώ περίπου 2.000-2.500 εισιτήρια θα διατεθούν από την ΕΠΟ. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αναμένεται να γίνουν γνωστές την Τρίτη, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι παράλληλα θα τρέξουν όλες οι διαδικασίες για να λυθούν και τα υπόλοιπα προβλήματα σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση