GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινάει το βράδυ ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Η θρυλική τηλεοπτική σειρά και διαχρονικό  αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι θα αρχίσει να προβάλλεται (κλασσικά) στον ΑΝΤ1 από τη Με...


Η θρυλική τηλεοπτική σειρά και διαχρονικό  αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι θα αρχίσει να προβάλλεται (κλασσικά) στον ΑΝΤ1 από τη Μεγάλη Τετάρτη στις 20.00. 

Παραδοσιακά, η σειρά άρχιζε από τη Μεγάλη Δευτέρα και έπαιζε κάθε βράδυ, μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο αλλά φέτος το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει "μαραθώνια" επεισόδια ώστε το τελευταίο επεισόδιο να ολοκληρωθεί λίγο πριν τις 12 το βράδυ του μεγάλου Σαββάτου - ίσα που θα προλάβετε να παρετε τη λαμπάδα και να τρέξετε στην κοντινότερη εκκλησία για το Χρσιτός Ανέστη. 

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Jesus of Nazareth) είναι τηλεοπτική μίνι σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής συνολικής διάρκειας 371 λεπτών. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού, σκηνοθετημένη από τον κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι. 

Έχει αναγνωριστεί ως μια από τις σπουδαιότερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης, και μεταξύ άλλων, έχει βραβευτεί με Emmy Award.

Οι αναφορές της έχουν βασιστεί κατά κύριο λόγο στα Ευαγγέλια, στα Ιερά Κείμενα της Καινής Διαθήκης και της Βίβλου, ενώ ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα σε αυθεντικούς χώρους, όπου περιγράφονται τα γεγονότα, αξιοποιώντας ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση