GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Συρία και σκότωσε τρεις πολιτοφύλακες του Άσαντ

Τρία μέλη της καθεστωτικής συριακής πολιτοφυλακής σκοτώθηκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν σήμερα στη Συρία, από ισραηλινό βομβαρδισμό ...


Τρία μέλη της καθεστωτικής συριακής πολιτοφυλακής σκοτώθηκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν σήμερα στη Συρία, από ισραηλινό βομβαρδισμό που είχε στόχο το στρατόπεδό τους στην περιοχή Κουνέιτρα στα Υψίπεδα του Γκολάν, ανέφερε ανώτατος αξιωματούχος.

Το στρατόπεδο ανήκει στις Εθνικές Δυνάμεις Άμυνας, πολιτοφυλακή που μάχεται στο πλευρό του Μπασάρ Αλ Άσαντ. Το Ισραήλ έχει πλήξει αρκετούς στόχους στη Συρία από την αρχή της εμφύλιας διαμάχης το 2011.

Ο ισραηλινός στρατός δεν δέχτηκε να κάνει σχόλιο σχετικά με το ζήτημα. Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε ότι έγινε ισραηλινή επίθεση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Ισραήλ και η Συρία παραμένουν επισήμως σε κατάσταση πολέμου. Η κατάπαυση του πυρός στα Υψίπεδα του Γκολάν τηρούνταν σε γενικές γραμμές, μέχρι την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση