GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σκουρλέτης για τον Στουρνάρα: Σιγοντάρει τις θέσεις του ΔΝΤ και του Σόιμπλε – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο κ. Στουρνάρας δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται ως πολιτικό πρόσωπο και όχι ως ένας άνθρωπος ο οποίος θεσμικά εποπτεύει το εγ...


«Ο κ. Στουρνάρας δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται ως πολιτικό πρόσωπο και όχι ως ένας άνθρωπος ο οποίος θεσμικά εποπτεύει το εγχώριο τραπεζικό σύστημα» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κάνοντας λόγο για «προκλητική και υπονομευτική στάση».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε παράλληλα τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι «σιγοντάρει με τις δημόσιες παρεμβάσεις του τις θέσεις του ΔΝΤ και του κ. Σόιμπλε».

«Διαπιστώνουμε ότι οι πάντες έχουν συνωμοτήσει εις βάρος της σημερινής κυβέρνησης και από έξω και από μέσα» πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι σχετικά σύντομα θα κλείσει η αξιολόγηση» εκτίμησε ο κ. Σκουρλέτης ενώ απέδωσε την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, στον εκλογικό κύκλο της Ευρώπης και στην «παρελκυστική τακτική του ΔΝΤ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για να φέρουν στα όρια τη χώρα».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση