GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμικάζι αυτοκτονίας έπεσε σε λεωφορείο με αμάχους στο Χαλέπι

Καμικάζι αυτοκτονίας πραγματοποίησε επίθεση σήμερα σε κομβόι λεωφορείων που περίμεναν να εισέλθουν στο Χαλέπι, σύμφωνα με ΜΜΕ που πρό...


Καμικάζι αυτοκτονίας πραγματοποίησε επίθεση σήμερα σε κομβόι λεωφορείων που περίμεναν να εισέλθουν στο Χαλέπι, σύμφωνα με ΜΜΕ που πρόσκεινται στο καθεστώς της Συρίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη.

Παρά τη συμφωνία για ανταλλαγή κατοίκων, μεταξύ των ανταρτών και του στρατού της Συρίας, χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί μέσα και γύρω από το Χαλέπι.

Η εφαρμογή της συμφωνίας για την εκκένωση των κατοίκων δύο σιιτικών χωριών σε αντάλλαγμα για την αποχώρηση σουνιτών ανταρτών και των οικογενειών τους, από δύο περικυκλωμένες πόλεις κοντά στη Δαμασκό, έχει διακοπεί, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το αναφερόμενο παρατηρητήριο γνωστοποιεί ότι η εφαρμογή της συμφωνίας ανταλλαγής καθυστερεί, καθώς οι αντάρτες που βρίσκονται σε μία από τις πόλεις (Ζαμπαντάνι) δεν έχουν ακόμη, ασφαλή διάδρομο διαφυγής για την αποχώρησή τους, από την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση