GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γραμματέας της ΧΑ Αμπελοκήπων ο δράστης του ξυλοδαρμού του φοιτητή

Έναν από τους δράστες της άγριας επίθεσης οπαδών της Χρυσής Αυγής χθες το μεσημέρι εναντίον φοιτητή, συνέλαβε σήμερα το πρωί η αστυνο...


Έναν από τους δράστες της άγριας επίθεσης οπαδών της Χρυσής Αυγής χθες το μεσημέρι εναντίον φοιτητή, συνέλαβε σήμερα το πρωί η αστυνομία. 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία πρόκειται για έναν 42χρονο, ιδιοκτήτη της καφετέριας Bristol, στους Αμπελοκήπους, η οποία είναι στέκι μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο συλληφθείς ήταν υποψήφιος βουλευτής στο νομό Αρτας, γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση Αμπελοκήπων και μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, αφού στις 31 Δεκεμβρίου του 2012, διορίστηκε στο γραφείο του "φύρερ" Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο 42χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό, αλλά συνελήφθη με βάση συγκεκριμένη μαρτυρία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Ο 20χρονος φοιτητής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην περιοχή των Ελληνορώσων χθες το μεσημέρι, ενώ επέστρεφε σπίτι του από το Πανεπιστήμιο. Ομάδα της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν στην καφετέρια του 42χρονου επιτέθηκε στον φοιτητή επειδή τον θεώρησαν "ύποπτο" καθώς είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο και τον χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας στο κεφάλι και στο σώμα.

Ο φοιτητής μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος. 

Τις φωτιγραφίες του θύματος από το νοσοκομείο δημοσίευσε το bloko.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση