GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίκυ Σταμάτη: Σας λέω ο Άκης είναι όλος σάπιος μέσα του

Με δραματικό τόνο μίλησε η Βίκυ Σταμάτη για τα προβλήματα υγείας του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου, και την πρόσφατη δικαστική απόφασ...


Με δραματικό τόνο μίλησε η Βίκυ Σταμάτη για τα προβλήματα υγείας του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου, και την πρόσφατη δικαστική απόφαση που ορίζει υψηλό ποσό εγγύησης για την αποφυλάκισή του, μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha.

Όπως ανέφερε η κ. Σταμάτη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποφέρει από βαριά καρδιακή νόσο και υπεβλήθη σε μία δύσκολη καρδιοχειρουργική επέμβαση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, σε μία περίοδο που -όπως είπε- “πάρα πολλοί κακόπιστοι κυκλοφορούσαν σε μαγαζάκια, σε κόμματα, σε κανάλια, σε εφημερίδες και θεωρούσαν ότι αυτή η παραμονή στο Ιπποκράτειο ήταν θέατρο”.

“Ελευθερία ή θάνατος, αυτές ήταν οι επιλογές του άντρα μου”, σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως ο γιατρός που τον χειρούργησε της είπε: “Ο άνθρωπος αυτός είναι 77 ετών, όμως μέσα του είναι 98 ετών είναι όλος σάπιος, έτρωγε αυτός ο άνθρωπος;”. Όπως εξήγησε, όλη η οδοντοστοιχία του είναι σάπια, κι αυτό γιατί στη φυλακή ήταν τόσο απασχολημένος με τη διεκδίκηση της ελευθερίας του, που πολλές φορές δε σιτιζόταν.

Η ίδια διευκρίνισε πως στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη μεταχείριση, και χαρακτήρισε “γενναία” τη δικαστική απόφαση για την αποφυλάκισή του, όμως εξέφρασε την ενόχληση της ίδιας και του συζύγου της για την εγγύηση που έχει οριστεί, την οποία δεν μπορούν να καλύψουν.

Όπως είπε, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να καταβληθεί η εγγύηση και να απολαύσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος την ελευθερία του, όμως κανείς δεν έχει επιδείξει ενδιαφέρον από τους “ευεργετηθέντες” από τον πρώην υπουργό, παρά μόνο ένας συγγενής που κι αυτός δεν ανήκει στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Απέρριψε εξάλλου το ενδεχόμενο να γίνει "έρανος" για να συγκεντρωθούν τα χρήματα, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί ο σύζυγός της.
Αποκάλυψε πάντως πως πρόσφατα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από γνωστό Έλληνα, ο οποίος προσφέρθηκε να πληρώσει την εγγύηση. "Υπάρχει λύση", είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά κατά της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, την οποία "έδειξε" ως "καθοδηγητή για πάρα πολλά δεινά που υπέστη ο Άκης" και την καταλόγισε συμπεριφορά "ναζί" και "γκεστάπο", ενώ επιτέθηκε και στον "τσαντάκια" Γιάννη Σμπώκο, για τον οποίο ανέφερε πως πλούτισε εν αγνοία του συζύγου της, υποστηρίζοντας πως ήταν "ο χαρτοφύλακας του Άκη", αλλά και στον "κρεβατοκαμαράκια", "εφιάλτη" και "χάχα" Νίκο Ζήγρα.
Αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στη σχέση της με τον πρώην υπουργό, αποκαλύπτοντας πως του μιλά σαν να είναι μωρό, και επεσήμανε πως η σχέση της μαζί του πέρασε "από κύκλωπες και λαιστρυγόνες", αφήνοντας αιχμές κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ και συγγενών του πρώην υπουργού.

Ωστόσο, παραδέχθηκε πως πολλές φορές του χρέωσε τον "εφιάλτη" που ζει τα τελευταία χρόνια, καθώς, όπως ανέφερε, προηγουμένως ζούσε σε ένα "αποστειρωμένο" διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ήταν υπό περιορισμό σε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση