GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Αποτέλεσμα της συμφωνίας η εκτίναξη της φτώχειας του λαού

«Το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα της συμφωνίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η εκτίναξη της φτώχειας του λαού, ενώ πάνω στο τραπέζι θα π...


«Το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα της συμφωνίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η εκτίναξη της φτώχειας του λαού, ενώ πάνω στο τραπέζι θα παραμένουν και οι άλλες απαιτήσεις του κεφαλαίου, έτσι όπως εκφράζονται από το ΔΝΤ, την ΕΕ και το ΣΕΒ στη χώρα μας» αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Όσο για το στόχο της ανάπτυξης στον οποίο συναντιούνται ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα, ο Πρωθυπουργός σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο περιέγραψε το περιεχόμενο του: διευκολύνσεις και προνόμια στους ομίλους, για να είναι κερδοφόρες οι επενδύσεις τους, μισθοί πείνας και δουλειά με ημερομηνία λήξης στους εργαζόμενους» καταλήγει η ανακοίνωση.

2 σχόλια

  1. Τι Σκουζεις ρεεεε; Πρωί-Πρωί και με τέτοιες μέρες κατάνυξης και περισυλλογής;;!!

    Ρε ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "Ο Alex" ξέρεις τι θυμίζεις εσύ και το καλοπαιδο ο Κυριάκος;;

    Τον Καλό και τον Κακό Μπάτσο στο Κρατητήριο/Φυλακή στο ... Κατάστημα "Ελλάς"! Και προσποιείται και προσπαθείτε τον Υπόδικο/Κρατούμενο με το ΟνοματοΕπιθετο: Ελληνικό Λαό να του Αλλάξετε τα Φώτα ή καλύτερα να του σβησετε τα Φώτα! Να τον στείλετε στον δρόμο στην Οδο.....Αβύσσου!
    Να τον Εκμηδενισεται!

    Αυτός Είναι ο ρόλος που Σας βαλαν Ολους να παίζεται! Μονο που Αυτό Είναι Παιχνίδι Θανάτου!!!

    Η ερώτηση όμως παραμένει: Ποιός Είναι απο Εσάς τους Δύο ο Καλός και ποιος ο Κακός Μπάτσος;;;

    Διότι τους Θαλαμοφυλακες τους Σκοπούς τους Φυλακές και τους Αλλους Διαχειριστές του Κρατητηριου/Καταστήματος "Ελλάς" τους έχουμε εντοπίσει και ξέρουμε και γνωρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς κάποιον ... Κώστα Ζαχαριάδη κάποιας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σε Αποικιοκρατικό Κοινοβούλιο!

    Φίλε μου καλέ!!!

    .... Και όμως κύριε Ζαχαριάδη ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
    Η Χώρα είναι σε μια ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ! Προσωρινή ναι μεν από το 21 αλλά τώρα μπήκε σε μια ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (Black Hole) λένε οι Επιστήμονες της Αεροδιαστημικής και ΑστροΦυσικης! Είμαι Σίγουρος ότι τέτοιες έννοιες "Αεροδιαστημική" και "Αστροφυσικής" είναι Άγνωστες Επιστημονικές Έννοιες για Εσάς! Διότι Ζειτε σε μια Αποικιοκρατουμενη Χώρα! Παρόλαυτά δεν σας δίνουμε Συγχωροχάρτι! Η Έλλειψη που έχετε σας φέρανε και σας κάναν σφουγκαροκαθαριστη σε μια ΜΚΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"! Κύριε Ζαχαριάδη! Σας λείπει το ΠΑΘΟΣ! Ξέρετε τι Είναι Πάθος για Το " ΕΜΕΙΣ";; Αλλά Πρώτα Γνώρισε Το "ΕΓΩ"!!! Ρώτησε ρε φίλε Τους Εκτελεσμένους! Ρώτησε ρε φίλε Τους Βασανισμενους! Ρώτησε ρε φίλε Τους Φυλακισμένους! Ρωτησε ρε φίλε Τους Αδικημένους! Φοβασε να ρωτήσεις;;;!!! Φοβασε να το μάθεις;;;!!! Οποίος φοβάται δεν έχει Το Αγιο Φως μέσα Του! ΔΕΝ Έχει Φως! Είναι Σε Σκοτοδίνη! Είναι Σε Σκότος ΟΔΥΝΗΡΟ!!!

    Αλλά Τί Φθορά Για Εμάς να χάνουμε τον μη Υπάρχοντα Χρόνο και να " μιλάμε" με Έναν Σφουγγοροκαθαριστη μιας Κυβερνητικής Αριστερής Χρηματιζουμενης Οργάνωσης Ξένων Συμφερόντων (ΜΚΟ)!!! Φίλε Ζαχαριάδη! Εχεις τον Ίδιο Εργοδότη όπως η ..... Χρυσή Αυγή!!!

    Και Όταν Έρθει Η Πιο Μεγάλη Ωρα (που είναι τώρα) Δεν θα Σε Λυπηθω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση