GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες μαρτυρίες για το μακελειό στη Στοκχόλμη

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης στο κέντρο της Στοκχόλμης, όταν ένα φορτηγ...


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης στο κέντρο της Στοκχόλμης, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου, σκορπίζοντας τον θάνατο.

«Βρισκόμασταν μέσα σε ένα κατάστημα παπουτσιών όταν ξαφνικά άκουσα έναν κρότο... και μετά ανθρώπους να ουρλιάζουν», δήλωσε μια αυτόπτης μάρτυρας, η Jan Granroth στην εφημερίδα Aftonbladet. Όπως αναφέρει, κοίταξε έντρομη έξω από το κατάστημα και είδε το τεράστιο φορτηγό.

«Υπάρχει απόλυτη σύγχυση. Δεν ξέρω πόσοι χτυπήθηκαν, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σε σοκ», περιέγραψε ο Leif Arnmar, υπάλληλος καταστήματος, στη σουηδική τηλεόραση.

Η 66χρονη Leander Nordling, στεκόταν στο τμήμα αρωμάτων του πολυκαταστήματος Åhléns όταν ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό κρότο. «Άκουσα έναν θόρυβο σαν βόμβα που εξερράγη και άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από την κύρια είσοδο. Όλα πνίγηκαν στον καπνό», αναφέρει χαρακτηριστικά. Τόσο εκείνη, όσο και οι υπόλοιποι πελάτες και το προσωπικό κατέφυγαν σε μια αποθήκη, μέσα στο πολυκατάστημα. Στη συνέχεια το κτίριο εκκενώθηκε μέσω της οδού Klarabergsgatan. «Υπήρχαν πολλοί φρουροί που μας υποδέχτηκαν έξω και μας συμβούλευσαν να απομακρυνθούμε από την περιοχή αμέσως».

«Πήγαινα στον κεντρικό δρόμο, όταν ένα μεγάλο φορτηγό ήρθε από το πουθενά. Δεν μπορούσα να δω πως, αλλά βγήκε εκτός ελέγχου. Είδα να έχει πέσει πάνω σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους. Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα από εκεί», λέει Έλληνας αυτόπτης μάρτυρας, στην εφημερίδα Aftonbladet.

Επιπλέον, αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στα μέσα ενημέρωσης ότι είδαν ένα φορτηγό να πέφτει με ταχύτητα πάνω στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος Ahlets και αμέσως μετά είχαν ανθρώπους πεσμένους στο έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση