GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΕΡ του Μακρόν τάσσεται τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ...

Παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επιλέξει να στηρίξει τον Μελανσόν στις γαλλικές εκλογές τώρα παίρνει σαφή θέση υπέρ του Μακρόν για τον...

Παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επιλέξει να στηρίξει τον Μελανσόν στις γαλλικές εκλογές τώρα παίρνει σαφή θέση υπέρ του Μακρόν για τον δεύτερο γύρο έναντι της Λεπέν. 
Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου με ανάρτησή της στο twitter "αδειάζοντας" τον Μελανσόν σχολίασε: "Αριστερή στάση ευθύνης από το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας. Δεδομένη η τεράστια αντίθεσή του με Μακρόν, καλεί σε καταψήφιση της Λεπέν".
Ο Μελανσόν επέλεξε  να κρατήσει ίσες αποστάσεις και να μην ακολουθήσει το παράδειγμα των άλλων κομμάτων και του γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος και να στηρίξει τον Μακρόν. 
Επίσης ο  διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης με άρθρο του επεσήμανε: "Ψηφίζουμε και με τα δύο μας χέρια Μακρόν στον δεύτερο γύρο. Δεν χρειάζονται μιζέριες και γκρίνιες, χρειάζεται η γαλλική ακροδεξιά να καταγράψει το μικρότερο δυνατό ποσοστό στον δεύτερο γύρο. Χρειάζεται ένα πανδημοκρατικό μέτωπο απέναντι στις ιδέες που εκπροσωπεί η γαλλική ακροδεξιά. Αν ο Μακρόν γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας η αριστερά μπορεί και πρέπει να του κάνει προγραμματική αντιπολίτευση".
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης : "Για τον β' γύρο των Γαλλικών προεδρικών εκλογών λέμε καθαρά: Δημοκρατική πανστρατιά κατά της ακροδεξιάς Λεπέν, όπως ζητά και το Γαλλικό ΚΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση